FK "Ķekava" savā laukumā pārspēj Cēsu "Lekringu"

11.04.2021

kekava_visas_21.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm divu dienu laikā otro uzvaru izcīnījusi pašreizējā vicečempione FK "Ķekava", kas savā laukumā pārspēja Cēsu komandu "Lekrings" - 5:3. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Paula Metāla un Katrīna Kate Fībiga.

 

FK "Ķekava" rezultātu mačā pret Cēsu "Lekringu" varēja atklāt jau 7. minūtē, bet tās kapteinei Paulai Metālai neizdevās realizēt soda metienu (0:0). Toties nākamajā minūtē uzgavilēt varēja viešņas, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Betija Raseiceva (1:0). Līdz pirmajam pārtraukumam vadībā ar 3:1 tomēr izvirzījās ķekavietes, kuru lavā divus vārtus guva Paula Metāla, bet vienus – Katrīna Kate Fībiga. Otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet pēdējā perioda vidū cēsniecēm izdevās atjaunot neizšķiru (3:3). Pēdējais vārds šajā cīņā tomēr piederēja mājiniecēm, kuru labā pēdējās piecās minūtēs iemeta Kristiāna Elizabete Krūmiņa un Rebeka Kārkliniece, nodrošinot "Ķekavai" uzvaru ar 5:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Katrīna Kate Fībiga, kurai šajā mačā 3 (1+2) punkti. Tikpat rezultatīva ar 3 (2+1) punktiem bija Paula Metāla. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandā saņēma vārtsardze Jolanta Bačkure, kura atvairīja 37 no 42 pretinieču metieniem, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Katrīna Dārta Kārkliņa. FK "Ķekava" pēc šī panākuma ar 18 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas trešo pozīciju, bet "Lekrings" ar četriem punktiem atrodas 6. vietā.

SF
JUGLASCIEMS