"Irlava/Avant" ar Roni vārtos sakauj ulbrokiešus

31.10.2020

irlava_gols_20.jpg

Otra ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šodien notika Irlavā, kur vietēja "Irlava/Avant" ar 9:3 sakāva komandu "Oxdog Ulbroka". Nepārvarams šķērslis ulbrokiešiem izrādījās laukuma saimnieku vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 43 no 46 pretinieku metieniem.

 

"Irlava/Avant" jauno sezonu sāka ar divām uzvarām, bet pirms šīsdienas mača bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. Ulbrokas komandai līdz šim veicās daudz labāk – bija svinētas piecas uzvaras, bet pretinieku pārākums atzīts tikai vienā mačā – pret "Lielvārdi/Fat Pipe". Toties šovakar jau pirmajā periodā savas pretenzijas uz uzvaru pieteica irlavnieki, kas 18 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 5:0. Pa bumbiņai viesu vārtos raidīja Kristaps Kazlovskis, Renārs Stančiks un Mareks Stančiks, bet Aivis Hammers izcēlās ar diviem goliem. Tikai pirms paša pārtraukuma beidzot savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī ulbrokieši – 1:5, vārtu guvums Nika Ķuzuļa kontā. Pēc otrās trešdaļas mājiniekiem bija triju vārtu pārsvars (5:2), bet pēdējo periodu jau atkal daudz rezultatīvāk aizvadīja tieši "Irlava/Avant", kas ulbrokiešiem sagādāja smagāko zaudējumu šosezon – 9:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās ļoti pelnīti saņēma vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 43 no 46 pretinieku metieniem. Viņa komandas labā pa trim rezultativitātes punktiem guva Renārs Stančiks, Mareks Stančiks, Aivis Hammers, Kristaps Kazlovskis un Kristers Tiltiņš. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Tristanu Priedolu, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pēc šīs uzvaras "Irlava/Avant" ar desmit punktiem pakāpās uz 7. vietu turnīra tabulā, ulbrokiešiem joprojām 14 punktu, bet tagad jau vairs tikai piektā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS