Kocēnu "Rubene-1" svin otro uzvaru divās spēlēs

04.10.2020

rubene1_lice.jpg

Ļoti veiksmīgi ELVI florbola līgā sievietēm debitējusi Kocēnu otrā komanda "Rubene-1", kas pirmajās divās spēlēs izcīnījusi maksimālo punktu skaitu. Šodien kocēnietes viesojās Kurzemē, kur ar 8:2 sakāva komandu "Irlava/Tukums". Uzvarētāju rindās ar 5 (4+1) punktiem izcēlās Madlēna Rozīte.

 

Kocēnu "Rubene-1" Virslīgā debitēja ar pārliecinošu uzvaru pār Rīgas komandu "NND/RJTC" (8:1), kamēr "Irlava/Tukums" ar 3:6 zaudēja "Līgatnei", bet ar 1:4 - "Ķekavas Bulldogs/NND". Šodien irlavnieču un tukumnieču apvienotā komanda aizvadīja jau trešo mājas spēli pēc kārtas, savā laukumā uzņemot Kocēnu kluba otro komandu. Jau pirmā perioda laikā viešņas Dinijas Pinkules un Evelīnas Sirmās personā guva divus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 2:0. Tikai 37. minūtē, kad rezultāts bija jau 3:0, pie pirmā vārtu guvuma tika arī "Irlava/Tukums", kuras rindās ar precīzu metienu izcēlās Kristīne Andrējeva (1:3). Lauz spēles gaitu mājiniecēm gan neizdevās – pēdējā trešdaļā "Rubene-1" spēlētājas guva vēl piecus vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 26 no 28 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 5 (4+1) punktiem bija Madlēna Rozīte, 3 (1+2) punkti Martas Drilles kontā, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Dinija Pinkule. Par labāko starp mājiniecēm atzina Kristīni Andrējevu, kuras kontā 2 (1+1) punkti.

SF
JUGLASCIEMS