"Ķekavas Bulldogs/NND" uzvaru sēriju aprauj "Rubene"

03.10.2020

rubene_julija_20.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm turnīra tabulas līdere "Ķekavas Bulldogs/NND" savā laukumā uzņēma galveno favorīti – Kocēnu "Rubeni". Ķekavietēm neizdevās pagarināt savu trīs uzvaras ilgušo panākumu sēriju, jo kocēnietes viņas sakāva ar 10:1. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (4+1) punktiem bija Jūlija Rozīte.

 

Pirms spēles starp "Ķekavas Bulldogs/NND" un "Rubeni" neviena no komandām vēl nebija izgaršojusi zaudējuma rūgtumu. Tiesa, ja ķekavietes bija aizvadījušas jau trīs mačus, tad kocēnietēm jaunajā sezonā šī bija tika otrā spēle. Tieši viešņas bija tās, kuras jau pirmajā periodā apņēmīgi ķērās pie kārtējā panākuma kaldināšanas – pēc Martas Drilles, Jūlijas Rozītes un Lauras Gaugeres precīzajiem raidījumiem pirmajā pārtraukumā "Rubene" varēja doties ar triju vārtu handikapu – 3:0. Otrajā trešdaļā viešņas savu pārsvaru dubultoja (6:0), bet pēdējā guva vēl četrus vārtus. Šajā spēlē "Rubene" uzvarēja ar 10:1, jo 54. minūtē goda vārtus mājinieču labā guva Anna Ankudinova.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (4+1) punktiem bija Jūlija Rozīte, bet viņas maiņas partnerēm Simonai Grāpēnai un Laurai Gaugerei šoreiz pa trim punktiem. Par Kocēnu komandas labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Sintija Bāliņa, kura atvairīja 27 no 28 pretinieču metieniem. Labākās spēlētājas balvu komandā "Ķekavas Bulldogs/NND" saņēma vienīgo vārtu autore Anna Ankudinova.

SF
JUGLASCIEMS