Ulbrokieši uzvar arī Liepājā, sērijā – 3:0

07.03.2020

ulbroka_fane.jpg

Tikai viena panākuma attālumā no iekļūšanas ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālā nonākusi pašreizējā vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas arī Liepājā uzvarēja komandu "Kurši/Ekovalis" (6:5), sērijā panākot 3:0. Divus vārtus ulbrokiešu labā guva Kristers Eglītis.

 

Liepājas "Kurši/Ekovalis" arī savā laukumā uzkāpa uz tā paša vecā grābekļa – liepājnieki pēdējā periodā pieļāva ka pretinieki gūst vārtus, bet paši atspēlēties vairs nespēja. Tieši tāpat notika jau sērijas abās pirmajās spēlēs Ulbrokā, kurās laukuma saimnieki uzvarēja ar 8:6 un 6:4. Šovakar Liepājā jau 2.minūtē rezultātu atklāja ulbrokietis Kristers Eglītis – 1:0. 7.minūtē liepājnieki Mihaila Kostuseva personā realizēja skaitlisko vairākumu, atjaunojot neizšķirtu – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izrāvās Ulbrokas komanda, bet pēdējā perioda sākumā pa golam iemeta liepājnieki Ričards Dēvits un Kaspars Klamers – 4:4. Toties trešdaļas vidū ulbrokiešus vadībā vēlreiz izvirzīja Eduards Stūre un Daniels Tvoronovičs – 6:4. Liepājnieki vienus vārtus atguva, bet trešo uzvaru sērijā svinēja "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" – 6:5.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Kārlis Jānis Petrovskis, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Divus vārtus guva Kristers Eglītis, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Rolands Kovaļevskis. Vērtīgākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Kaspars Klamers, kurš iemeta divus golus, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Ričards Dēvits.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS