Izsaka pateicību Liepājas skolām, atraktīvākā klase dosies uz Superfinālu

03.02.2020

ielugums.jpg

Aizvadītajā nedēļā Liepājā norisinājās pasaules līmeņa sporta forums - pirmo reizi vēsturē pilsēta uzņēma pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru florbolā. Latvijas Florbola savienība (LFS) aicināja Liepājas vispārizglītojošo iestāžu skolēnus klātienē apmeklēt turnīra spēles un atbalstīt Vācijas, Čehijas, Spānijas, Nīderlandes, Austrijas, Francijas un Lihtenšteinas valstu izlases.

 

Turnīra finālmačā, kad savā starpā tikās Latvijas un Čehijas izlases, pēc otrās trešdaļas Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks kultūras un sporta jautājumos A.Deksnis pasniedza pateicības divām aktīvākajām skolām – Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolai, kā arī skolotājiem Valentīnai Pocjutei un Rolandam Pocjutim, un Liepājas Centra sākumskolai, jo īpaši skolotājām Inesei Ķēniņai un Anitai Krīgerei.


Turklāt kvalifikācijas turnīrā tika izsludināts arī aktīvākās un atraktīvākās klases konkurss. Īpaši spilgtus mirkļus skolēni sarūpēja Spānijas un Lihtenšteinas mačā, kad vairākas klases bija īpaši pacentušās - pieskaņojušas apģērbu komandu krāsām, sarūpējušus košus plakātus un ar skanīgiem saukļiem atbalstīja komandas. Pēc mača abas valstsvienības bija sajūsminātas un vēlējās uztaisīt kopīgu foto ar atraktīvajiem skolēniem. Šī konkursa galveno balvu – ielūgumus uz ELVI florbola līgas Superfinālu, kas 25. aprīlī norisināsies Arēnā Rīga, - saņēma Liepājas Centra sākumskolas 3.C klase.


Latvijas Florbola Savienība (LFS) vēlreiz izsaka lielu pateicību visām skolām, skolotājiem un skolēniem, kuri ar savu klātbūtni padarīja pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Liepājā vēl košāku un atmiņā paliekošāku.

JUGLASCIEMS