"Rubene" pārliecinoši uzvar komandu "Ķekavas Bulldogs"

05.01.2020

rubene_2019.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm čempione "Rubene" šodien Kocēnu sporta namā uzņēma komandu "Ķekavas Bulldogs", ko sakāva ar 11:2. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (2+3) punktiem bija Laura Gaugere, bet pa 4 (3+1) punktiem savāca Danute Tinkuse un Simona Grāpēna.

 

Kocēnu "Rubene" šodien savā laukumā uzņēma komandu "Ķekavas Bulldogs", kuru šajā sezonā bija pārliecinoši uzvarējusi jau divas reizes – 12:5 un 14:5. Trešajā mačā jau pirmā perioda laikā kocēnietes ieguva izšķirošu pārsvaru – 5:0, divus golus iemeta Simona Grāpēna, bet pa vienam – Marta Lība Zameca, Zane Darša un Laura Gaugere. Otrās trešdaļas sākuma ķekaviešu nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Kristiāna Grāvīte – 1:5. Pēc otrā perioda laukuma saimniecēm bija sešu vārtu pārsvars (7:1), bet visa spēlē "Rubene" triumfēja ar 11:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Laura Gaugere, kura ar 5 (2+3) punktiem bija arī rezultatīvākā. Pa 4 (3+1) punktiem viņas komandas biedrenēm Danutei Tinkusei un Simonai Grāpēnai, bet ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Jūlija Rozīte. Labākās spēlētājas balvu viešņu rindās saņēma Līga Vancāne, kura ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākā. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet komandai "Ķekavas Bulldogs" joprojām tikai četri punkti un priekšpēdējā pozīcija.


SF
JUGLASCIEMS