"Kurši/Ekovalis" sakauj "Ogres Vilkus"

21.12.2019

kursi_019.jpg

Piekto uzvaru pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem svinējusi arī komanda "Kurši/Ekovalis", kas šovakar savā laukumā ar 9:1 sakāva "Ogres Vilkus". Ar "hat-trick" uzvarētāju sastāvā izcēlās Toms Akmeņlauks.

 

Liepājas "Kurši/Ekovalis" šovakar uzņēma komandu "Ogres Vilki", ko pirmā apļa spēlē viesos bija apspēlējusi ar 8:4. Šīs dienas mačā rezultātu atklāja tieši ogrēnieši – jau 3.minūtē vārtus guva Kārlis Barons (1:0). Kā vēlāk izrādījās, tie bija Ogres florbolistu goda vārti šajā mačā. 18.minūtē liepājnieks Toms Akmeņlauks atjaunoja neizšķirtu (1:1), tā noslēdzās pirmais periods. Jau otrās trešdaļas laikā mājinieki izvirzījās vadībā ar 4:1, kamēr ogrēnieši neizmantoja pat divus soda metienus. Visā spēlē Liepājas "Kurši/Ekovalis" triumfēja ar 9:1, svinot jau piekto panākumu pēc kārtas.

 

Labākā spēlētāja titulu uzvarētāju komandā saņēma vienu vārtu autors Rihards Markuss Mednis. Rezultatīvākais viņa komandā bija Toms Akmeņlauks, kura kontā trīs goli, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ingars Jansons, Kārlis Pupils un Mihails Kostusevs. Par labāko starp ogrēniešiem atzina Rinaldu Osi. Liepājas komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir jau 26 punkti un 4.vieta, bet ogrēnieši ar trim punktiem atrodas 11.pozīcijā.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS