"Ķekava" sakauj "Bausku" un min uz papēžiem astotniekam

20.12.2019

kekava_019_2.jpg

Pirmajā no divām šovakar notikušajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Ķekavas" florbolisti, viesojoties pie turnīra pastarītes "Bauskas", svinēja pārliecinošu uzvaru ar 10:4. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Kristaps Laugalis. Pēc šī panākuma ķelavieši ar 16 punktiem tabulā panākuši labāko astotnieku.

 

Turnīra pastarīte "Bauska", kas  kā vienīgā līdz šim nav izcīnījusi ne punktu, šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavu", kas tabulā atrodas tikai pāris pozīcijas augstāk, toties ar krietnu punktu bagāžu – 13. Kad abas vienības pirmā apļa mačā spēkojās Ķekavā, mājinieki svinēja panākumu ar 6:3. Šī vakara spēles rezultātu 13.minūtē atklāja baušķenieks Jānis Akmentiņš – 1:0. Jau nākamajā minūtē ķekavietis Renāts Degins ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Neizšķirts uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 3:3. Taču jau otrās trešdaļas laikā viesi ieguva vērā ņemamu pārsvaru (6:3), ko pēdējā periodā vēl pamatīgi palielināja. Galarezultātā "Ķekava" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 10:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 24 no 28 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (2+2) punktiem bija Kristaps Laugalis, pa trim punktiem savāca Renāts Degins un Endijs Vilde, bet pa diviem vārtiem guva Edžus Bunka un Artūrs Narogs. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Jāni Akmentiņu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 2 (1+1) punkti Nikitas Maksurova kontā. Bauskas komanda joprojām ir bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā. Toties "Ķekavai", kas arī pēc šīs uzvaras ieņem 10.vietu, tagad ir jau 16 punktu – tikpat, cik Kocēnu "Rubenei" un "Valmierai", kas ieņem attiecīgi 8. un 9.vietu.

JUGLASCIEMS