FK "Ķekava" trešo reizi pieveic "Ķekavas Bulldogs"

24.11.2019

kekava_3_19.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm jau ceturto reizi šajā sezonā spēkiem mērojās divas viena novada komandas – FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Trešo reizi uzvaru svinēja "Ķekava", kas savas pretinieces sakāva ar 8:2. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Agnese Broliša.

 

Abas Ķekavas novada sieviešu komandas šajā sezonā nūjas krustoja jau trešo reizi. Interesanti, ka jau pirmajās trijās spēlēs uzvaru vuenmēr svinēja tā komanda, kura bija viešņas statusā – vispirms ar 6:4 panākumu guva FK "Ķekava", pēc tam "Ķekavas Bulldogs" revanšējās ar 9:4, tad atkal uzvarēja "Ķekava" – 11:6. Šīsdienas spēles rezultātu 4.minūtē atklāja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, tiesa, raidot bumbiņu savos vārtos – 0:1. 5.minūtē Klinta Mārtiņjēkaba panāca jau 2:0. 19.minūtē pirmos vārtus guva arī "Ķekavas Bulldogs", kas šoreiz bija viešņas statusā – 1:2, precīzais metiens Andas Lužas kontā. Pēc otrās trešdaļas "Ķekava" atradās vadībā art 4:2, bet pēdējā periodā intriga izplēnēja pavisam, jo laukuma saimnieces guva četrus bezatbildes vārtus un triumfēja ar 8:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Agnese Broliša, kura izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pa 2 (1+1) punktiem savāca Klinta Mārtiņjēkaba, Paula Metāla un Ieva Bušmane. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā saņēma Melānija Dalbiņa, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 14 punktu un 3.vieta, bet "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem ieņem 4.vietu.

SF
JUGLASCIEMS