"Rubene" likvidē četru vārtu deficītu un "bullīšos" pārspēj "Pārgauju"

05.10.2019

rubene_celms_019.jpg

Pie trešā panākuma ELVI florbola līgā vīriešiem tikusi Kocēnu komanda "Rubene", kas šovakar, savā laukumā uzņemot Stalbes "Pārgauju", mača vidū nonāca iedzinējās ar 2:6, bet pamatlaikā spēja izraut neizšķirtu (6:6), kā arī svinēt uzvaru pēcspēles metienos – 7:6 PS. Par spēles varoni kļuva Matīss Celms, kurš "Rubenes" labā guva sestos vārtus un realizēja izšķirošo pēcspēles metienu.

 

Kocēnu "Rubene" un Stalbes SK "Pārgauja" pirms šovakar notikušās savstarpējās spēles turnīra tabulā atradās kaimiņos – kocēnieši ar 7 punktiem ieņēma 3.vietu, bet stalbieši ar 8 punktiem bija vienu pozīciju augstāk – 2.vietā. Mača rezultātu 6.minūtē atklāja viens no Kocēnu komandas uzbrukuma līderiem Atis Stepāns (1:0), bet viesi spēja atbildēt ar Kristapa Ķikāna un Oskara Baloža vārtu guvumiem, 20.minūtē izvirzoties vadībā ar 2:1. Tomēr vēl septiņas sekundes pirms pirmā pārtraukuma vārtus guva arī mājinieks Ivo Balodis, atjaunojot neizšķirtu – 2:2. Otrajā trešdaļā 12 minūšu laikā "Pārgauja" iemeta laukuma saimnieku vārtos četras bumbiņas, iegūstot vērā ņemamu pārsvaru – 6:2. Pirms otrā pārtraukuma kocēnieši, izmantojot viesu uzbrucēja Edgara Puriņa noraidījumu uz piecām minūtēm, divus vārtus atguva – 4:6, bet pēdējā perioda sākumā samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 5:6. 47.minūtē mājiniekam Matīsam Celmam izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu (6:6), kas tāds noturējās līdz pat pamatlaika beigām un arī visu pagarinājumu. Pēcspēles metienu sērijā pārāki izrādījās kocēnieši – 7:6, izšķirošais metiens Matīsa Celma kontā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina Matīsu Celmu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Divi goli Ata Stepāna kontā. Labākā spēlētāja gods Stalbes komandā tika Mārtiņam Muižniekam, kuram, tāpat kā vēl vienam stalbietim Laurim Ābolam, 2 (1+1) rezultativitātes punkti.

SF
JUGLASCIEMS