Medaļnieču duelī "Lekrings" sarūgtina "Latvijas Hipotēku/Oxdog Ulbroku"

21.09.2019

lekrings_4_019.jpg

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem mačā tikās divas pašreizējās medaļnieku komandas – bronzas "Lekrings" (Cēsis) viesojās pie sudraba "Latvijas Hipotēkas/Oxdog Ulbrokas". Pēc līdzvērtīgā cīņā aizvadītiem diviem pirmajiem periodiem mača gaitu sev par labu salauza cēsnieki, svinot uzvaru ar 8:5. Pa trim rezultativitātes punktiem "Lekringa" labā sakrāja Emīls Dzalbs, Andris Rajeckis un Jorens Malkavs.

 

Cēsu "Lekrings" šo čempionātu sāka pagājušajā svētdienā ar uzvaru savā laukumā pār "Ķekavu" (4:1), bet ulbrokieši viesojās pie čempiones "Lielvārdes/Fat Pipe", kam ar 5:6 piekāpās pagarinājumā. Šīsdienas mača pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem (0:0), bet 23.minūtē rezultātu atklāja ulbrokietis Daniels Anis – 1:0. Pēc dažām sekundēm Rolandam Kovaļevskim bija iespēja laukuma saimnieku pārsvaru dubultot, izpildot soda metienu, taču viņam neizdevās pārspēt viesu vārtsargu Markusu Plūdumu (1:0). Nekavējoties sekoja Cēsu florbolistu atbilde – viņu uzbrukumu rezultatīvi noslēdza Pauls Erenbots (1:1). Cīņas turpinājums bija ļoti rezultatīvs – līdz otrajam pārtraukumam katra no komandām bija guvusi pa četriem vārtiem (4:4). Pēdējā trešdaļa sākās ar cēsnieku ofensīvu – viesi guva četrus vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 8:4. Ulbrokieši spēja atbildēt ar vienu vārtu guvumu, bet jau otro uzvaru divās spēlēs varēja svinēt Cēsu "Lekrings" – 8:5.

 

Par labāko spēlētāju Cēsu komandas sastāvā tika atzīts Pauls Erenbots, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. 2 (1+1) punkti Jānim Rajeckim, bet rezultatīvākie ar trim punktiem katram bija Emīls Dzalbs, Andris Rajeckis un Jorens Malkavs. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma "hat-trick" autors Daniels Anis, 2 (1+1) punkti Kristera Eglīša kontā.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS