6.aprīlī Kocēnos - "Jauno talantu spēles florbolā meitenēm"

17.03.2016

jaunie_talanti_2016.jpg

6.aprīlī Kocēnu sporta namā norisināsies biedrības "Kocēnu sporta klubs" sadarbībā ar Kocēnu novada pašvaldību rīkotais florbola turnīrs meitenēm "Jauno talantu spēles florbolā meitenēm - 2016", sākums pulksten 10.00.

 

Turnīra mērķis - popularizēt florbolu Kocēnu novadā un Vidzemes reģionā. Turnīrs tiks organizēts divās vecuma grupās - A grupa (2003. un 2004.gadā dzimušās meitenes) un B grupa (2005.gadā dzimušās un jaunākas meitenes). Komandas jāpiesaka līdz 2016.gada 4.aprīlim (ieskaitot), nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi linda.lice15@gmail.com . Pieteikumā jābūt norādītam komandas nosaukumam, spēlētājas vārdam un uzvārdam, personas koda pirmajai daļai (dzimšanas datiem), kā arī komandas pārstāvim un kontaktinformācijai (tālr. Nr. un e-pasta adrese). Komandas vārdiskos pieteikumus jāiesniedz sacensību dienā pusstundu pirms pirmās spēles sākuma. Katrai komandai jāpiesaka ne mazāk kā trīs spēlētājas. Turnīram pieteiktās spēlētājas drīkstēs spēlēt tikai vienā vecuma grupā un vienā komandā. Dalība turnīrā būs bez maksas.

 

 

Turnīra spēles tiks aizvadītas uz mazā laukuma, bet vārtsargiem, izmantojot mazos vārtus. Laukumā vienas komandas sastāvā vienlaicīgi jābūt trim spēlētājām. Par uzvaru komanda saņems divus punktus, par neizšķirtu - vienu, par zaudējumu punkti nepienāksies. Turnīra pirmo triju vietu ieguvējas tiks apbalvotas ar diplomiem un komandas balvu. Turnīra rīkotāji pēc saviem ieskatiem varēs pasniegt pārsteiguma balvas. Turnīra galvenais tiesnesis - Jānis Dainis.

JUGLASCIEMS