Vecuma grupā ZU18 par Latvijas čempioni kļūst "Valmiera VSS"

11.02.2024

valmiera_u18_2024.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu čempionātā florbolā uzvarētāju vecuma grupas ZU18 turnīrā kļuvusi komanda "Valmiera VSS", kas šodien Kocēnu sporta namā notikušajā finālspēlē ar 4:1 uzvarēja "FS Masters/Ulbroku". Rezultatīvākais jauno čempionu rindās ar 2 (1+1) punktiem bija Georgs Māziņš, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Dāvids Daniels Kalniņš.

 

 

Finālspēles rezultāts tika atklāts 5. minūtē, kad precīzi meta valmierietis Adrians Bukšs – 1:0, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. 27. minūtē Oskars Siliņš pamāca jau 2:0, bet 30. minūtē ulbrocieši izmantoja savu skaitlisko vairākumu – 1:2, vārtu guvums Kārļa Spilberga kontā. Kā turpmākajā spēlēs gaitā izrādījās, tas šajā mačā bija Ulbrokas komandas goda gols. Pēdējā trešdaļā fiksēti divi vārtu guvums – pa precīzam metienam izdarīja Georgs Māziņš un Kārlis Viļums, nodrošinot komandai "Valmiera VSS" uzvaru ar 4:1 un Latvijas čempionāta zelta godalgas. Komandai "FS Masters/Ulbroka" bija jāsamierinās ar sudraba medaļām.

 

Labākā spēlētāja balvu jauno čempionu sastāvā saņēma vārtsargs Dāvids Daniels Kalniņš, kurš atvairīja 15 no 16 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Georgs Māziņs. Par labāko starp ulbrociešiem atzina goda vārtu autoru Kārli Spilbergu.


JUGLASCIEMS