Ulbrocieši uzvar "RTU/Rockets"

05.12.2023

smits_ulb_2023.png

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē "FS Masters/Ulbroka" savā laukumā ar 12:6 uzvarēja Rīgas komandu "RTU/Rockets". Pa pieciem punktiem guva Kristers Babris un Kevins Šmits.

 

Pirmā perioda vidū Valters Lapiņš un Kristers Babris vadībā ar 2:0 izvirzīja laukuma saimniekus. 16. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja rīdzinieks Oskars Baumanis – 1:2. Tāds bija rezultāts arī abām komandām dodoties pirmajā pārtraukumā. Arī spēles vidū Ulbrokas komandai bija tikai vienu vārtu pārsvars (4:3), bet līdz otrajam pārtraukumam ulbrocieši guva piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 9:3. Pēdējā trešdaļā "FS Masters/Ulbroka" savu pārsvaru nosargāja un svinēja uzvaru ar 12:6.

 

Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Kristers Babris, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu, un Kevins Šmits. 3 (1+2) punkti Matīsam Kristiānam Morozovam, bet pa diviem punktiem sakrāja Valters Lapiņš, Toms Bitmanis, Nikolass Rukavišņikovs un Rolands Kovaļevskis. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Krišu Olafu Merirandu, kura kontā 3 (1+2) punkti. Ar "hat-trick" izcēlās Renārs Preijers, bet divas rezultatīvas piespēles Raineram Miķelsonam. Pēc šīs uzvaras komandai "FS Masters/Ulbroka" turnīra tabulā 27 punkti un otrā vieta, bet Rīgas "RTU/Rockets" ar sešiem punktiem ieņem 10. vietu.

JUGLASCIEMS