"FK Ogre/VT Timber" pārspēj "Saulkalni"

17.09.2023

940a5464.jpg

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas turnīru ar uzvaru sākusi komanda "FK Ogre/VT Timber", kas savā laukumā ar 9:5 pieveica FK "Saulkalne". Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Tomass Zonne, kurš izcēlās ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

 

Spēle, kas norisinājās Ogres 1. vidusskolas sporta hallē, gan "FK Ogre/VT Timber", gan FK "Saulkalne" jaunajā sezonā bija pirmā oficiālā. Mača rezultātu 9. minūtē atklāja mājinieki Toma Dāles personā - 1:0. Viesiem vajadzēja tikai piecas sekundes, lai Helvijs Bobrovskis ar precīzu metienu atjaunotu neizšķirtu - 1:1. Pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās Ogres komanda, jo 14. minūtē savu pirmo golu šosezon iemeta Raitis Ozols. Pēc otrās trešdaļas mājinieki atradās vadībā ar 7:3. Pēdējā periodā "FK Ogre/VT Timber" šo četru vārtu handikapu nosargāja un svinēja uzvaru ar 9:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Tomass Zonne, kura kontā piecas rezultatīvas piespēles. Ar trim piespēlēm izcēlās Juris Tretjakovs. Trīs golus iemeta Toms Dāle, bet divus - Raitis Ozols. Par labāko starp saulkalniešiem atzina Ēriku Akulovu, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākais. 2 (1+1) punkti viņa komandas biedra Riharda Diūra kontā.


JUGLASCIEMS