Liepājā atkal notiks florbola čempionāts. Sākusies pieteikšanās

06.10.2022

24._lpcfx.png

Pēc trīs gadu pārtraukuma Liepājā atkal notiks pilsētas čempionāts florbolā. Populārais turnīrs, kas tagad būs jaunā formātā, aicina interesentus veidot un pieteikt komandas līdz 13. oktobrim.

 

Liepājā atgriežas amatieru florbols! Sākot no šodienas un līdz pat 13. oktobrim komandām ir iespēja pieteikt savu dalību šī gada turnīrā. Liepājas čempionāts florbolā ir ar tradīcijām bagātākais pilsētas čempionāts Latvijā, kas pirmo reizi tika aizvadīts jau 1996. gadā.

 

Šogad Liepājas čempionāts notiks jaunā formātā. Turnīrs norisināsies no 2022. gada oktobra līdz 2023. gada aprīlim. Tas tiks organizēts pēc posmu principa, kur katrā sabraukumā komandas aizvadīs pa divām spēlēm. Pēc pamatturnīra komandas sezonu turpinās ar izslēgšanas spēlēm, lai noskaidrotu Liepājas spēcīgākās komandas titula ieguvējus.

 

Čempionātā aicinātas pieteikties Liepājas pilsētā un tuvākajos reģionos jau esošās, kā arī jaunizveidotas amatieru komandas. Šogad čempionāts norisināsies bez Latvijas čempionāta Virslīgas un 1. līgas spēlētājiem, tāpēc visas komandas cīņas aizvadīs vienā divīzijā. Maksimālais komandu skaits turnīrā - astoņas.

 

Komandu pārstāvji pēc pieteikumu iesūtīšanas tiek aicināti uz pirmssezonas sapulci, kas notiks 14. oktobrī Liepājas Olimpiskā centra manēžas 3. stāva konferenču telpā, sākums pulksten 19.00. Liepājas čempionātu florbolā plānots atklāt jau 30. oktobrī.

 

Ar turnīra nolikumu var iepazīties un komandas pieteikuma veidlapu atrast mājaslapā www.fkkursi.lv.

 

Liepājas čempionātu florbolā sadarbībā ar pilsētas Sporta pārvaldi rīko Biedrība "Florbola klubs "Kurši"".

SF
JUGLASCIEMS