Lielvārdē notiks vīriešu 2. līgas izšķirošās spēles

09.04.2022

coyote_21.jpg

Šodien Lielvārdes sporta centrā Latvijas čempionāta florbolā medaļas dalīs vīriešu 2. līgas četras labākās komandas. Pulksten 11.00 laukumā dosies komandas "Talsu NSS/ADAX" un "SK Coyote" (Inčukalns), lai noskaidrotu, kurai tiks bronzas medaļas, bet pulksten 17.00 cīņā par čempionu titulu nūjas krustos FK "Kalsnava" un FK "Ozolnieki". Abas spēles interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

 

"Talsu NSS/ADAX" regulārajā turnīrā Rietumu divīzijā ieņēma 3. vietu. Ceturtdaļfinālā talsenieki ar 2:1 izslēdza "Līgatni", bet pusfinālā ar 0:3 atzina FK "Ozolnieki" pārākumu. Talsu komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 37 (20+17) punktiem ir Linards Putniņš, vārtsargs Sandijs Gabriels Siliņš atvairījis 82,67% pretinieku metienu.

 

Arī Inčukalna "SK Coyote" regulārajā turnīrā ieņēma 3. vietu, tikai Austrumu divīzijā. Ceturtdaļfinālā inčukalnieši ar 2:1 pārspēja komandu FK "Vārme", bet pusfinālā ar 1:3 piekāpās "Kalsnavai". Komandas uzbrukuma līderis ar 56 (23+33) punktiem ir Dāvis Mintiks, inčukalniešu vārtsargs Kristaps Briedis ticis galā ar 82,74% pretinieku raidījumu.

 

FK "Kalsnava" regulārajā turnīrā kļuva par Austrumu divīzijas pārliecinošu uzvarētāju, bet izslēgšanas spēles sāka ar ceturtdaļfināla sēriju pret komandu FK "Jūrmala", kurā bija pārāka ar 2:0. Pusfināla sērijā kalsnavieši ar 3:1 pieveica Inčukalna "SK Coyote". Kalsnavas komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 65 (39+26) punktiem ir Jānis Kalniņš, bet vārtsargs Renāts Cvetkovs neitralizējis 85,61% sāncenšu metienu.

 

FK "Ozolnieki" regulārajā turnīrā spraigā cīņā kļuva par Rietumu divīzijas pirmās vietas ieguvēju. Ceturtdaļfināla sērijā ozolnieki ar 2:1 pārspēja "Rēzeknes BJSS", bet pusfinālā ar 3:0 neatstāja nekādas cerības komandai "Talsu NSS/ADAX". Ozolnieku komandas uzbrukuma līderis un visas līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs ar 70 (23+47) punktiem ir Ainārs Kalniņš. Vārtsargs Sandis Venevics atvairījis 86,75% pretinieku metienu.

SF
JUGLASCIEMS