FBK SĀC izcīna otro uzvaru divās dienās

19.12.2021

sac_divi_21.jpg

Pie otrā panākuma divu dienu laikā tikusi ELVI florbola līgas vīriešiem debitante FBK SĀC, kas šodien pretinieku laukumā ar 7:4 pieveica turnīra pastarīti "Bausku". Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Kristers Januševskis un Raitis Ozols.

 

FBK SĀC un "Bauska" regulārajā turnīrā tikās jau otro reizi – pirmajā mačā, kas notika Ādažos, ar 7:1 uzvarēja laukuma saimnieki. Arī atbildes maču veiksmīgāk sāka ādažnieki, kas jau pirmā perioda laikā pēc Raita Ozola un Raita Boroduškas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. 38. minūtē Kristers Januševskis guva vārtus brīdī, kad viņa komanda cīnījās skaitliskajā mazākumā, panākot jau 6:0. Līdz otrajam pārtraukuma divus vārtus paspēja gūt arī baušķenieki – 2:6, pa golam viesu vārtos iemeta Pēteris Zeltiņš un Ervīns Zīle. Pēdējā periodā Bauskas florbolisti spēja pietuvoties līdz divu vārtu deficītam (4:6), tomēr galarezultātā uzvaru ar 7:4 varēja svinēt FBK SĀC.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Ralfs Stratans, kura kontā 2 (1+1) punkti. Rezultatīvāki viņa komandā ar trim punktiem katram bija tikai Kristers Januševskis un Raitis Ozols. Par labāko spēlētāju komandā "Bauska" tika atzīts vārtsargs Elvis Holsts, kurš atvairīja 20 no 27 pretinieku metieniem. Neviens Bauskas florbolists neguva vairāk par vienu rezultativitātes punktu.

JUGLASCIEMS