Ulbrokiešiem uzvara pār "Ķekavu"

05.05.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Otrajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē komanda "Apelsīns Oxdog/Ulbroka" savā laukumā ar 5:4 pārspēja "Ķekavu". Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Ivars Dišereits.

 

Ulbrokas sporta kompleksā notikušā mača rezultātu 11. minūtē atklāja ķekavietis Gints Klēģers – 1:0. Laukuma saimnieki atbildēja ar Ata Blinda un Kārļa Jāņa Petrovska vārtu guvumiem (2:1), bet pēc pirmā perioda rezultāts jau atkal bija neizšķirts – 2:2. Otrās trešdaļas laikā Ulbrokas komanda izvirzījās vadībā ar 4:3, bet pēdējā periodā šo minimālo pārsvaru nosargāja, svinot uzvaru ar 5:4.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Ivaru Dišereitu, kurš atvairīja 36 no 42 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedrs Rolands Kovaļevskis guva divus vārtus, bet Kārļa Jāņa Petrovska kontā 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu ķekaviešu sastāvā saņēma Kristaps Laugalis, kurš izcēlās ar "hat-trick", 3 (1+2) punktus savāca Gints Klēģers. Ulbrokas komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 35 punkti un joprojām 3. vieta, bet "Ķekava" ar 27 punktiem atkāpusies uz 6. vietu.

JUGLASCIEMS