"Rubene-1" pēcspēles metienos pieveic spēcīgo "Ķekavas Bulldogs/NND"

03.05.2021

rubene_madlena.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm vicelīdere "Ķekavas Bulldogs/NND" šodien savā laukumā uzņēma Kocēnu kluba otro komandu "Rubene-1", kas turnīra tabulā ieņem trešo vietu. Uzvarētāju noskaidrošanai nebija gana nedz ar pamatlaika 60 minūtēm, nedz ar pagarinājumu, bet pēcspēles metienos pārākas izrādījās kocēnietes, kuru labā pa "bullītim" iemeta Zeltīte Larinova un Madlēna Rozīte - 4:3.

 

Pirmā apļa spēli "Ķekavas Bulldogs/NND" un Kocēnu "Rubene-1" aizvadīja salīdzinoši nesen – 11. aprīlī. Tajā mačā ar 4:1 uzvarēja ķekavietes. Toties šodien Ķekavā notikušās spēles rezultātu jau 4. minūtē ar precīzu metienu atklāja kocēniete Evelīna Sirmā – 1:0. Laukuma saimnieces atbildi parādā nepalika – pēc Karīnas Mičules un Sintijas Miļunas metieniem pirmajā periodā vadībā ar 2:1 izvirzījās Ķekavas komanda. Otrās trešdaļas laikā abu komandu vārtsardzes bija nepārspējamas, bet pēc trešā perioda rezultāts bija neizšķirts (3:3), turklāt atspēlēties vajadzēja jau mājiniecēm, kuras no zaudējuma ar vārtu guvumu izglāba Anna Ankudinova. Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos uz kocēniešu Zeltītes Larinovas un Madlēnas Rozītes vārtu guvumiem ar golu atbildēja tikai ķekaviete Līga Vancāne. "Rubene-1" varēja svinēt uzvaru ar 4:3 un turnīra tabulā ierakstīt divus punktus, bet "Ķekavas Bulldogs/NND" šoreiz tikai viens punkts.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina trešo vārtu autori Dinniju Pinkuli, bet Ķekavas komandā tāds pats gods Annai Ankudinovai, kuras kontā arī viens gols. Pēc šīs uzvaras komandai "Rubene-1" turnīra tabulā 24 punkti un 3. vieta, bet "Ķekavas Bulldogs" ar 28 punktiem ieņem 2. vietu.

SF
JUGLASCIEMS