Cēsu "Lekrings" pēdējā minūtē izrauj uzvaru pār "Rubeni"

30.10.2020

lekrings_020_kom.jpg

Par ELVI florbola līgas līderi kļuvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni". Cēsnieki pirmo reizi vadībā izvirzījās tikai pamatlaika pēdējā minūtē, svinot uzvaru ar 5:4. Izšķirošais vārtu guvums Kriša Treimaņa kontā.

 

Cēsu "Lekrings", kas līdz šim piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, šovakar savā laukumā uzņēma principiālu pretinieci – Kocēnu "Rubeni", kas pagaidām aizvadītajās astoņās spēlēs panākumus bija dalījusi uz pusēm. Šī mača rezultātu 6. minūtē ar precīzu metienu atklāja kocēnietis Juris Zilberts (1:0), bet 9. minūtē cēsnieks Toms Rīsmanis atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda viesiem bija vienu vārtu pārsvars – 2:1. Otrās trešdaļas laikā viesi savu pārsvaru pat dubultoja – 4:2. Pēdējā periodā vārtus guva tikai laukuma saimnieki. 20 sekundes pirms pamatlaika beigām bumbiņu kocēniešu vārtos raidīja cēsnieks Krišs Treimanis, nodrošinot Cēsu "Lekringam" uzvaru ar 5:4.

 

Labākā spēlētāja balvu abās komandās saņēma vārtsargi – cēsnieks Ričards Stivriņš, kurš atvairīja 19 no 23 pretinieku metieniem, un kocēnietis Klaids Maļcevs, kurš tika galā ar 27 no 32 mājinieku raidījumiem. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 3 (1+2) punktiem bija Kevins Šmits. Viņa komandas biedram Jānim Melderim divi vārtu guvumi. Kocēnu komandas labā pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ivo Balodis un Juris Zilberts. Pēc šī panākuma Cēsu "Lekrings" ar 18 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas pirmo vietu, bet Kocēnu "Rubenei" joprojām 11 punktu un 6. vieta.

SF
JUGLASCIEMS