Inčukalnā veido jaunu sieviešu florbola komandu

10.06.2020

aicina.jpg

Cenšoties atjaunot sieviešu florbola tradīcijas, Inčukalnā tiek veidota jauna sieviešu florbola komanda, kurai šobrīd tiek aicinātas pievienoties meitenes no 13 gadu vecuma, kā arī pieredzējušas spēlētājas, informē biedrības "Gridasbumba.lv" valdes loceklis Dainis Guks.

 

"Pirms vairākiem gadiem Inčukalnu Latvijas florbola līgā pārstāvēja sieviešu komanda, izskolojot arī vairākas Latvijas izlases spēlētājas, kas ar labiem panākumiem šobrīd spēlē Rīgas un Cēsu klubos. Šobrīd, kad florbols kļuvis par Inčukalna populārāko sporta veidu, pulcējot divas vīriešu un vairākas zēnu komandas, sieviešu komandas nav," savu motivāciju skaidro D. Guks.

 


Jaundibināmā komanda top sadarbībā ar florbola inventāra veikalu "Lino.lv", un to veidos gan virslīgas un 1. līgas pieredzējušās spēlētājas, kuras jau apstiprinājušas iesaistīšanos Inčukalna vienībā, gan jaunpienācējas – sportiskas un mērķtiecīgas meitenes ar vai bez pieredzes florbolā. Par komandas tuvākā laika mērķi ir izvirzīta dalība Latvijas Sieviešu florbola 1. līgā, pirms tam aizvadot pārbaudes spēļu ciklu.

 


Kā norāda biedrības pārstāvis, šobrīd notiek sarunas ar vietējiem treneriem, kas būtu gatavi uzņemties sieviešu komandas trenēšanu. Tāpat aktuāls ir komandas sponsorēšanas jautājums: Inčukalna novadā un ārpus tā tiek meklēts komandas oficiālais atbalstītājs. "Kļūt par komandas sponsoru tiek aicināti uzņēmēji, kuriem ir interese atbalstīt florbola klubu, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un ar profesionāla mārketinga palīdzību veidot sociāli atbildīga uzņēmuma tēlu," skaidro D. Guks.

 

 


Plašāka informācija par uzņemšanu sieviešu florbola komandā, kā arī par sponsorēšanas iespējām pieejama florbola kluba mājas lapā – www.gridasbumba.lv.

 

Biedrība "Gridasbumba.lv", kas šobrīd pulcē vairāk nekā 30 Inčukalna florbola entuziastus, ir dibināta 2020. gada 31. martā. Biedrības mērķis ir veicināt florbola attīstību Inčukalna novadā, radot nepieciešamos apstākļus treniņprocesam un sacensībām dažāda vecuma cilvēkiem ar atšķirīgu pieredzi un prasmēm, kā arī organizēt bērnu un skolēnu sporta pasākumus.

 

Informāciju sagatavoja:
Liliāna Jakovicka
+ 371 288 74370
info[at]gridasbumba.lv

SF
JUGLASCIEMS