"Lekrings" sakauj liepājniekus un iegūst septiņu punktu pārsvaru

09.02.2020

lekrings_jorens.jpg

Trīs kārtas pirms ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra finiša līderei "Lekrings" (Cēsis) pār tuvāko sekotāju ir jau septiņu punktu pārsvars. To cēsnieki ieguva šovakar, savā laukumā ar 7:2 sakaujot Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis", pa diviem vārtiem uzvarētāju labā iemeta Jorens Malkavs un Artūrs Ozols.

 

Virslīgas līdere "Lekrings" (Cēsis) regulārā turnīra pirmajā aplī, kad viesojās pie liepājniekiem, uzvaru svinēja tikai pēcspēles metienos – 4:3. Atbildes spēlē savā laukumā cēsnieki jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 2:0, pa golam komandas "Kurši/Ekovalis" vārtos iemeta Emīls Dzalbs un Krišs Treimanis. Tikai otrās trešdaļas pēdējā minūtē, kad mājinieki jau bija izvirzījušies vadībā ar 4:0, pirmos vārtus Liepājas komandas labā guva Sandis Lēvalds – 1:4. Arī pēdējā periodā iniciatīva piederēja Cēsu "Lekringam", kas svinēja uzvaru ar 7:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Toms Rīsmanis, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pa diviem vārtiem guva viņa komandas biedri Jorens Malkavs un Artūrs Ozols, bet Emīls Dzalbs un Kevins Šmits sakrāja pa 2 (1+1) rezultativitātes punktiem. Par labāko starp liepājniekiem atzina pirmo vārtu autoru Sandi Lēvaldu. Turnīra tabulas līderei "Lekrings" pēc šīs uzvaras jau ir 46 punkti, cēsnieki par veseliem septiņiem punktiem ir priekšā saviem tuvākajiem sekotājiem ulbrokiešiem. Liepājnieki ar 32 punktiem atrodas septītajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS