Mirkšs un "Rubene" vēlreiz pieveic "Valmieru"

25.01.2020

rubene_mirkss_020.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem nedēļas laikā otro reizi spēkiem mērojās FBK "Valmiera" un Kocēnu "Rubene". Arī Vidzemes Olimpiskajā centrā pārāki izrādījās kocēnieši (5:2), turklāt arī šajā mačā viņu rindās rezultatīvākais bija Reinis Mirkšs, kura kontā šoreiz divi vārtu guvumi.

 

Regulārā turnīra pirmā riņķa spēli "Valmiera" un "Rubene" aizvadīja pavisam nesen – tikai pagājušās nedēļas nogalē. Kocēnu sporta namā pārliecinošu uzvaru ar 7:2 guva mājiniece "Rubene", kuras rindās ar 5 (4+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Reinis Mirkšs. Atbildes mača rezultātu 9.minūtē atklāja valmierietis Mārtiņš Broks (1:0), bet pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo ar vārtu guvumu atbildēja kocēnietis Reinis Mirkšs. Otrās trešdaļas laikā četrus bezatbildes vārtus guva Kocēnu komanda, iegūstot izšķirošu pārsvaru – 5:1. Pēdējā periodā vienīgos vārtus ar soda metienu guva Valmieras komandas spēlētājs Pāvels Semjonovs, bet uzvaru ar 5:2 svinēja "Rubene".

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem jau atkal bija Reinis Mirkšs, kura kontā šoreiz divi goli. Labākā spēlētāja balva tika viņa komandas biedram Dāvim Zēmelim, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Par labāko starp valmieriešiem atzina vārtsargu Sandi Venevicu, kurš 23 minūšu laikā atvairīja visus 15 pretinieku metienus. Pēc šī panākuma Kocēnu "Rubene" ar 32 punktiem pakāpās uz piekto vietu turnīra tabulā, bet "Valmierai" joprojām tikai 22 punkti un devītā pozīcija.

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS