Čempione "Rubene" ceturto reizi sakauj "Ķekavas Bulldogs"

18.01.2020

rubene_4_019.jpg

Šodien ELVI florbola līgas sievietēm čempione "Rubene" (Kocēni) viesojās pie komandas "Ķekavas Bulldogs", lai aizvadītu ceturto savstarpējo regulārā turnīra spēli. Gluži kā trijos iepriekšējos mačos, arī šoreiz ievērojami pārākas izrādījās kocēnietes, kuras triumfēja ar 15:2. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubenes" bilance pret "Ķekavas Bulldogs" jau pirms šīsdienas spēles bija nevainojama, jo gūtas trīs pārliecinošas uzvaras – 12:5, 14:5 un 11:2. Arī ceturto maču kocēnietes sāka ļoti pārliecinoši, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 8:0. Pa diviem vārtiem guva Evita Knopa un Laura Gaugere, bet pa vieniem – Danute Tinkuse, Ieva Ločmele, Marta Lība Zameca un Lāsma Ēvele. Tikai 27.minūtē, kad viešņas jau bija guvušas desmit vārtus (10:0), pirmo golu Ķekavas komandas labā iemeta Līga Vancāne – 1:10. Pēc otrās trešdaļas "Rubene" atradās vadībā ar 11:1, bet visā spēlē bija pārāka ar 15:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Marta Lība Zameca, kuras kontā 4 (2+2) punkti. Rezultatīvāka par viņu bija tikai Laura Gaugere, kurai 5 (3+2) punkti. Pa trim punktiem sakrāja Ieva Ločmele, Evita Knopa, Jūlija Rozīte un Lāsma Ēvele, bet pa 2 (1+1) – Nora Zvirbule un Danute Tinkuse. Ķekavas komandas labā pa 2 (1+1) punktiem guva Līga Vancāne un Anna Mūrniece, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Kristiāna Biezuma. Pēc šīs uzvaras turnīra tabulas pārliecinošajai līderei "Rubenei" ir jau 34 punkti, bet komandai "Ķekavas Bulldogs" joprojām četri punkti un pēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS