"Valmiera" pārliecinoši pārāka par pastarīti "Bausku"

12.01.2020

valmiera_019.jpg

Otro uzvaru pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem izcīnījusi FBK "Valmiera", kas šovakar viesos ar 14:4 sakāva turnīra tabulas pastarīti "Bausku". Ar 6 (3+3) rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Ints Vilks.

 

"Valmiera" šovakar viesojās pie "Bauskas", kuru savā laukumā bija sakāvusi ar 13:4. Atbildes mača rezultātu 6.minūtē atklāja valmierietis Mārtiņš Broks, bet 8.minūtē baušķenieks Nikita Maksurovs ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda vadībā ar 4:2 atradās viesi. Otrās trešdaļas laikā Valmieras florbolisti panāca 9:3, bet visā spēlē sakāva "Bausku" ar 14:4.
 
Ļoti rezultatīvu spēli uzvarētāju rindās aizvadīja Ints Vilks, kuram 6 (3+3) punkti un labākā spēlētāja balva. 4 (3+1) punkti Mārtiņam Brokam, 3 (2+1) – Ričardam Eglītim, divus vārtus guva Aigars Belasovs, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Pāvels Semjonovs un Daniels Urbanovičs. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Nikitu Maksurovu, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākais savā vienībā. "Valmierai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 22 punkti un 8.vieta, bet "Bauska" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.
SF
JUGLASCIEMS