Čempioni sērijas pirmajā mačā atstāj "sausā" valmieriešus

02.03.2019

ulbroka_18a.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē savā laukumā ar 5:0 uzvarēja vicečempioni "Valmieru". Ulbrokiešu vārtsargs Māris Ronis neitralizēja visus 12 pretinieku metienus un tika atzīts par labāko spēlētāju.

 

Komandai "Betsafe Oxdog Ulbroka" pieder ne tikai divi pēc kārtas izcīnīti čempiones tituli, bet arī šīs sezonas regulārā turnīra uzvarētājas gods. Ceturtdaļfinālā ulbrokiešiem pretī stājās pērnās sezonas otra fināliste "Valmiera", kas šoreiz knapi kvalificējās izslēgšanas spēlēm. Ulbrokieši, kas bija mājinieku lomā, jau pirmajā periodā ķērās pie uzvaras kaldināšanas – 2:0, pa golam iemeta Edžus Ceriņš un Rolands Kovaļevskis. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki panāca 3:0, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 5:0, sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Māri Roni, kuram darba nebija daudz (tikai 12 metienu), bet viņš ar to galā tika perfekti. Pa diviem vārtiem guva viņa komandas biedri Edžus Ceriņš un Rolands Kovaļevskis, kuram vēl arī viena rezultatīva piespēle. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma vārtsargs Agris Rogainis, kurš atvairīja 17 no 21 metiena. Sērijas otrais mačs notiks rīt turpat Ulbrokas sporta kompleksā.

JUGLASCIEMS