Iespēja kļūt par snaiperi: Piekto reizi notiks "1000 metienu nometne"

06.02.2019

bilde.jpg

No 26. līdz 30. jūnijam Cēsīs vienlaicīgi ar "BLINDSAVE vārtsargu nometni" notiks "1000 metienu nometne" laukuma spēlētājiem. Šī florbola nometne palīdzēs ikvienam tās dalībniekam apgūt un attīstīt metienu prasmi un precizitāti, kā arī iegūt jaunus draugus un pozitīvas emocijas kopā ar "BLINDSAVE vārtsargu nometnes" dalībniekiem. 

 

Trenera Arta Raituma vadībā "1000 metienu nometnē" tiks attīstītas tādas prasmes kā florbola metienu tehnika un izpildījums, precizitāte, kā arī soda metienu izpilde.

 

"Atbilstoši  nometnes nosaukumam spēlētājiem būs "non-stop" izdevības pārspēt teju 100 vārtsargus no visas pasaules! Tā ir unikāla iespēja ikvienam florbolistam būtiski uzlabot savu metienu prasmi un attīstīt sevī snaipera īpašības," uzsver Latvijas vīriešu florbola izlases kapteinis un nometnes galvenais treneris Artis Raitums.

 

"1000 metienu nometne" notiks jau piekto reizi un tajā aicināts piedalīties ikviens laukuma spēlētājs no deviņu gadu vecuma. Dalības maksa ir 65 eiro, tajā iekļauti treniņi, naktsmājas, ēdināšana un T-krekls. Tāpat laukuma spēlētājiem, atšķirībā no vārtsargiem, ir arī unikāla iespēja piedalīties nometnē visas piecas dienas. Dalības maksa šajā gadījumā būs tikai 90 eiro.

 

 

Pieteikties nometnei var: www.blindsave.com/shooterscamp

 

Jautājumu gadījumā sazinieties: info@blindsave.com vai 26533599

JUGLASCIEMS