"Kurši/Ekovalis" viesos sakauj "Bausku"

22.11.2018

kursi_18_kom.jpg

Valsts svētkus lieliskā noskaņojumā sagaidīs Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē viesos ar 9:2 sakāva "Bausku". Liepājnieku labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Kaspars Klamers un Edgars Freimanis.

 

Liepājas "Kurši/Ekovalis" šovakar viesojās pie turnīra tabulas priekšpēdējās vietas īpašnieces "Bauskas". Jau pirmā perioda laikā pēc Kaspara Klamera un Edgara Freimaņa metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās liepājnieki. 39.minūtē viņu pārsvars bijs sasniedzis jau 4:0. Tikai tad pirmos vārtus Bauskas komanda labā iemeta Valdis Vāvers – 1:4. Pēc otrās trešdaļas "Kuršu/Ekovalis" pārsvars bija pieci goli (6:1), bet visā spēlē liepājnieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:2.

 

Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Kaspars Klamers un Edgars Freimanis. 3 (2+1) punkti Ginta Siliņa kontā, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Mihails Kostusevs, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Labākais starp Bauskas florbolistiem – Gatis Ivanāns, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja 28 no 36 pretinieku metieniem. "Kurši/Ekovalis" pēc šīs uzvaras ar 18 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā, bet "Bauskai" joprojām tikai trīs punkti un priekšpēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS