Festivālā "Jaunieši iesaistās 2016" - arī florbols!

15.04.2016

img_9255.png

Jauniešu nevalstisko organizāciju (NVO) festivāls "Jaunieši iesaistās 2016" šogad notiks 22.aprīlī, Rīgā, RISEBA Arhitektūras un mediju centrā "H2O6", un tas tiek organizēts ar mērķi veicināt jaunatnes organizāciju no visas Latvijas savstarpējo sadarbību un pieredzes apmaiņu, un iepazīstināt ar organizāciju darbu tos jauniešus, kuri vēlas iepazīties un vairāk uzzināt par dažādu jomu jaunatnes organizācijām un organizācijām, kas strādā ar jauniešiem, kā arī piesaistīt organizācijām jaunus biedrus, brīvprātīgos un atbalstītājus.

 

Festivāla programmā:

12:00 - 18:00 "Tagadne ir Nākotne" (organizāciju piedāvātās informatīvās, izglītojošās un radošās aktivitātes par dažādām ar organizāciju darbību saistītām tēmām).

 

18:00 - 19:00 Viktorīna un Pārsteigumu balvu izloze.

 

19:00 - 23:00 "Kosmoss Nākotnei!" – Latvijas Jaunatnes padomes 20 gadu jubilejas svinības.

 

Pasākumā tiks rīkotas dažādas izglītojošas darbnīcas, tematiskas meistarklases, diskusijas, valodu klubi, dzīvā bibliotēka, priekšnesumi, jauniešu filmas, pasākumi pilsētvidē un vēl, un vēl...

 

 

Jaunatnes organizācijām būs iespējams piedalīties Jauniešu NVO Sadarbības kartes veidošanā.

 

Latvijas Jaunatnes progresa savienība (LJPS) kā viena no Latvijas Jaunatnes padomes un Latvijas Florbola savienības dibinātājorganizācijām festivālā piedalīsies ar īpašu florbola paraugdemonstrējumu programmu, piedāvājot visiem klātesošajiem iepazīties ar šo sporta veidu, kā arī veidot jaunas florbola komandas.

 

Festivālu "Jaunieši iesaistās 2016" rīko Latvijas Jaunatnes padome ar Eiropas Komisijas, LR Izglītības un zinātnes ministrijas un Eiropas Savienības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu, sadarbībā ar informatīvajiem atbalstītājiem un LJP dalīborganizācijām.

JUGLASCIEMS