Otrdien notiks pirmais ''Ladies Ghetto Floorball'' turnīrs

01.06.2015

ghetto_0106.jpg

Otrdien, 2.jūnijā, Grīziņkalna sporta kompleksā tiks aizvadīts jau trešais šīs sezonas "Ghetto Floorball" Rīgas posms, kas, gluži kā iepriekšējie, tiks rīkots ar īpašu noskaņu. Šoreiz turnīra organizatori piedāvās pirmo reizi gettiņā savā starpā sacensties dāmu komandām, turklāt, kā solīts, līdz ar jūnija pirmo turnīru startēs arī bērnu U-13 un U-16 vecuma grupu turnīri.

 

Sieviešu līdzdalība "Ghetto Floorball" turnīros nav nekas jauns. Kā piemēru var minēt faktu, ka jau trešo gadu starp regulārām turnīra dalībniecēm ir ''Bulldogs'' sieviešu komanda no Ķekavas. Bez šīm dāmām nereti dalību puišu konkurencē piesaka arī citas komandas, taču tieši 2.jūnija turnīrā meitenēm būs iespēja paspēkoties savā starpā, aizvadot vēsturiski pirmo ''Ladies Ghetto Floorball'' turnīru. Kā informē organizatori, labākās miniturnīra komandas tiks sveiktas ar balvām, kā arī tiks pie iespējas startēt pamatturnīra izslēgšanas spēlēs, tādā veidā ar puišu komandām paspēkojoties par vērtīgajiem "Ghetto Floorball" ranga punktiem. Dalība sieviešu komandai, gluži kā pamatturnīrā, būs 10 eiro.

 

Atgādinām, ka abos iepriekšējos florbola turnīros vien 40 minūšu laikā tika sasniegts maksimālais komandu skaits Vecākās grupas turnīrā jeb "Ghetto Floorball" pamatturnīra - 80 komandas! Arī šo otrdien komandu skaits būs ierobežots, tādēļ organizatori aicina komandu pārstāvjus uz reģistrāciju ierasties savlaicīgi.

 

Dāmu komandas aicinātas pieteikties, līdz otrdienas pl. 14:00, rakstot uz e-pastu karlis.darznieks@gmail.com, savukārt pamatturnīra reģistrācija vīriešu komandām paliks nemainīga - no pl. 16:30. Jauniešu (U-13 un U-16) grupu reģistrācija ilgs no pl. 13:30 līdz 14:30 un dalības maksa būs 6 eiro.

 

Izmantotie resursi:

ghettofamily.com

SF
JUGLASCIEMS