Sākusies reģistrācija Vasaras līgas jauniešu turnīram

06.05.2014

img_1421.jpg

Gaidāmā vasara nebūs izņēmums arī bērnu un jauniešu vecuma florbolistu cīņām Vasaras līgā, turklāt šogad siltākā gadalaika spēļu sezona U-14 un U-16 vecuma grupām tiks aizvadīta jaunā formātā. 

 

Šogad jauniešu komandām pie Rīgas Olimpiskā Sporta centra būs iespēja sacensties divās vecuma grupās: U-14 (2000., 2001. un 2002.gadā dzimušie) un U-16 (1998. un 1999.gadā dzimušie). Būtiskākā turnīra atšķirība no aizvadītajiem gadiem būs izspēles formāts, proti, turnīrs vairs netiks aizvadīts pēc atsevišķi organizētu posmu principa, bet gan spēles notiks pastāvīgi pēc apstiprināta kalendāra visas Vasaras līgas sezonas garumā. Paredzams, ka spēles galvenokārt tiks aizvadīts darba dienās (dienas vidū) un arī nedēļas nogalēs. Turnīra organizatori informē, ka komandām būs iespēja pieteikt sev vēlamo spēļu aizvadīšanas laiku, kas iespēju robežās tiks ņemts vērā kalendāra sastādīšanā. Šo faktoru kā lielu ieguvumu izjutīs komandas, kas mēros ceļu no tālākām vietām, tiekot pie iespējas vienā dienā aizvadīt pat vairākas spēles.

 

Spēļu ilgums būs attiecīgi 2x14 un 2x16 minūtes, kā arī sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību (LFS) visām spēlēm tiks nodrošinātas online teksta tiešraides. Tāpat starp būtiskiem plusiem minama iespēja nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā spēles aizvadīt iekštelpās Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā.

 

Turnīra nolikumu, kā arī reģistrācijas formu iespējams atrast Vasaras līgas oficiālā mājas lapā www.vasarasliga.lv. Reģistrācija jauniešu grupu turnīram būs atvērta līdz 2.jūnijam.

Reģistrācija
Nolikums

SF
JUGLASCIEMS