Valmierā sākas florbola svētki

05.04.2014

00011.jpg

Ar četrām Latvijas čempionāta vīriešu 1.līgas un abu virslīgu spēlēm šodien Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, sāksies īsti florbola svētki. Visas četras spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

 

10:30 "Jelgavas novads" - "Rēzekne/Dinaburga" (spēle par vīr. 1.līgas bronzas medaļām)

Vīriešu 1.līgas bronzas medaļas savā starpā dalīs divas pusfināla neveiksminieces. "Jelgavas novads" pusfināla sērijā ar 7:8 un 2:9 piekāpās Kocēnu komandai "Rubene-1", bet "Rēzekne/Dinaburga" ar 3:4 un 7:11 zaudēja "Apelsīns/Talsi". Spēlei ir dubulta likme, jo tās uzvarētāji iegūs ne tikai medaļas, bet arī tiesības nākamajā sezonā spēlēt Virslīgā.

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

13:30 "Apelsīns/Talsi" - "Rubene-1" (spēle par vīr. 1.līgas zelta medaļām)

"Apelsīns/Talsi" ceļā uz 1.līgas finālu uzvarēja Cēsu "Lekrings-1" un "Rēzekne/Dinaburga", kā arī izcīnīja tiesības spēlēt Virslīgā. Kocēnu "Rubene-1" florbolistu vienīgais stimuls ir čempionu kauss un zelta medaļas. Lai nokļūtu finālā, viņi pieveikuši SK "Babīte" un "Jelgavas novadu".

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

16:30 "Rubene" – FK "Ķekava", sērijā 2:0

Sieviešu Virslīgas pirmās divas finālsērijas spēles uzvarēja Kocēnu "Rubene". Kocēnos tika svinēta uzvara ar 8:3, tieši ar tādu pašu rezultātu "Rubene" uzvarēja arī Lielvārdē. Finālsērija turpināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

20:00 "Lielvārde" – "Cēsu alus/Lekrings", sērijā 0:2

Arī vīriešu Virslīgas finālsērija turpināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām. Pirmajās divās spēlēs uzvarējuši cēsnieki, kuri Lielvārdē bija pārāki ar 4:3 papildlaikā, bet Cēsīs – ar 9:6.

Spēles tiešraide: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS