"FS Masters/Ulbroka" izglābjas Bauskā

29.01.2023

fsm2022.jpeg

ELVI florbola līgas spēlē, kas šovakar notika Bauskā, sešas minūtes pirms pamatlaika beigām "Bauska" ar 4:3 atradās vadībā pret vienu no turnīra tabulas līderēm "FS Masters/Ulbroka". Sensācija izpalika, jo atlikušajā laikā ulbrocieši guva četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 7:4. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Matīss Kristiāns Morozovs.

 

Savā laukumā "FS Masters/Ulbroka" baušķeniekus bija pieveikusi ar 11:5, bet atbildes spēles scenārijs Bauskā izvērsās pavisam citāds. Pirmā perioda laikā viesi pēc Edžus Ceriņa un Rolanda Līduma metieniem divas reizes izvirzījās vadībā, bet Jānis un Ralfs Akmentiņi ar saviem goliem uz rezultātu tablo atjaunoja līdzsvaru – 2:2. Neizšķirts rezultāts bija arī pēc otrās trešdaļas (3:3), bet 43. minūtē Rainers Bodnieks vadībā ar 4:3 izvirzīja "Bausku". Tāds rezultāts noturējās līdz 55. minūtei, kad tas pats Bodnieks par bīstamu spēli tika noraidīts uz četrām minūtēm. Atlikušajā laikā ulbrocieši trīs reizes izmantoja savu skaitlisko vairākumu, bet vēl vienu reizi bumbiņu ieraidīja tobrīd tukšajos laukuma saimnieku vārtos. "FS Masters/Ulbroka" uzvarēja ar 7:4.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) punktiem bija Matīss Kristians Morozovs, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja viņa komandas biedri Edžus Ceriņš, Valters Lapiņš un Rolands Līdums. Par labāko spēlētāju Bauskas komandā tika atzīts vārtsargs Jānis Goža, kurš atvairīja 27 no 33 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedriem Ralfam Akmentiņam un Tomasam Valtam Jirgensonam pa diviem rezultativitātes punktiem. Pēc šīs uzvaras "FS Masters/Ulbroka" ar 41 punktu nostiprinājās turnīra tabulas 3. vietā. "Bauskai" joprojām 12 punktu un vairs nemaināma 9. vieta.

SF
JUGLASCIEMS