"Līgatne" zaudē "Rubenei"

28.01.2023

rubene_drille_22.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm astoto zaudējumu piedzīvojusi komanda "Līgatne", kas šovakar Kocēnos ar 2:11 atzina kocēniešu pārākumu. Uzvarētāju labā 6 (4+2) punktus guva Marta Drille.

 

Kocēnu sporta namā jau pirmā perioda laikā mājinieces ieguva vērā ņemamu pārsvaru – 5:1. Turklāt 11 minūšu laikā Marta Drille sev noformēja "hat-trick". Divus pārējos golus "Rubenes" labā iemeta Elīna Sirmā un Samanta Bērziņa. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieces guva trīs bezatbildes vārtus – 8:1. Galarezultātā Kocēnu "Rubene" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Lība Daija Mikova, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pa diviem rezultativitātes punktiem Samantai Bērziņai un Paulai Eglei. 5 (3+2) punktus sakrāja Elīna Sirmā, bet vēl rezultatīvāka ar 6 (4+2) punktiem bija Marta Drille. Par labāko spēlētāju Līgatnes komandā tika atzīta Madara Adamane, kurai viena rezultatīva piespēle. Pēc šīs uzvaras "Rubenei" turnīra tabulā jau 37 punkti, bet uzvaru regulārajā turnīrā tā bija nodrošinājusi sev jau pirms tam. "Līgatnei" 11 punktu un priekšpēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS