"Ķekavai" pret "NND/RJTC" tikai goda vārti

21.01.2023

nnd_2022_kom.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm pārliecinošu uzvaru izcīnījusi Rīgas "NND/RJTC", kas šovakar savā laukumā ar 7:1 sakāva FK "Ķekava", uzvarētāju rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Karīna Saidova.

 

Viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle šovakar notika "Rimi" olimpiskajā centrā, kur "NND/RJTC" uzņēma FK "Ķekava". Mača pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – rīdziniece Elīna Dīce vadībā ar 1:0 izvirzīja laukuma saimnieces. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē ķekaviete Viktorija Kuročkina atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija Ķekavas komandas goda vārti. Pēc otrā perioda "NND/RJTC" atradās vadībā ar 2:1, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 7:1.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Marta Reke, kura izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Rezultatīvāka par viņu bija tikai Karīna Saidova, koras kontā četras rezultatīvas piespēles. 3 (1+2) rezultativitātes punkti Elīnas Dīces kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina goda vārtu autori Viktoriju Kuročkinu. Pēc šīs uzvaras Rīgas "NND/RJTC" ar 27 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 2.vietā. FK "Ķekava" ar 22 punktiem atrodas 3. vietā.

SF
JUGLASCIEMS