Cēsu "Lekrings" svin uzvaru Irlavā

21.01.2023

lekrings_22_kom.jpg

Šodien ELVI florbola līgas sievietēm viena spēle notika Irlavas sporta namā, kur komanda "Irlava/Tukums" uzņēma Cēsu vienību "Lekrings". Ļoti rezultatīvā cīņā panākumu ar 13:6 guva cēsnieces, kuru rindās ar 6 (4+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Olīvija Jarohoviča.

 

Cēsu "Lekrings" šodien viesojās pie turnīra pastarītes – komandas "Irlava/Tukums". Spēles rezultātu jau 2. minūtē atklāja irlavnieces Lindas Reinholdes personā – 1:0. 7. minūtē cēsniece Katrīna Dārta Kārkliņa atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1). 11. minūtē Paula Zālmane vēlreiz vadībā izvirzīja mājinieces (2:1), bet līdz pārtraukuma vadību ar 5:2 jau pārņēma Cēsu komanda, kuras labā pa golam iemeta Evelīna Barka un Luīze Raseiceva, bet divus – Olīvija Jarohoviča. Pēc otrās trešdaļas viešņas atradās vadībā ar 10:4, bet visā spēlē triumfēja ar 13:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Emīliju Hornu, kura sakrāja 2 (1+1) rezultativitātes punktus. Ar diviem goliem izcēlās Katrīna Dārta Kārkliņa, pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Jolanta Kļava un Džeina Eglīte. 4 (1+3) punkti Betijai Raseicevai, 5 (2+3) punkti viņas dvīņumāsai Luīzei Raseicevai, bet rezultatīvākā ar 6 (4+2) punktiem bija Olīvija Jarohoviča. Labākās spēlētājas balvu irlavnieču rindās saņēma Kristīne Andrējeva, kuras kontā 3 (1+2) punkti. 3 (2+1) punkti Paulai Zālmanei, bet Linda Reinhoelde guva divus vārtus. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 20 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 4. vietā, bet "Irlava/Tukums" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS