"Ķekava" ar sezonas rekordu sakauj FBK SĀC

20.01.2023

kekava_22_al.jpg

ELVI florbola līgas šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru guvusi "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 18:2 sagrāva FBK SĀC. Uzvarētāju sastāvā ar 7 (4+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Klāvs Jansons.

 

"Ķekava" savā laukumā uzņēma FBK SĀC, kuru pirmā riņķa mačā viesos bija pārspējusi tikai papildlaikā (8:7). Atbildes mača rezultātu 4. minūtē atklāja ķekavietis Klāvs Jansons (1:0), bet 9. minūtē soda metienu realizēja ādažnieks Dēvids Osītis, atjaunojot neizšķirtu (1:1). Tomēr pēc pirmās trešdaļas vadībā jau atkal atradās laukuma saimnieki – 6:1. Otrās trešdaļas laikā ķeklavieši savu pārsvaru tikai palielināja (11:2), bet visā spēlē "Ķekava" guva graujošu uzvaru ar 18:2.

 

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Toms Ķeirāns, kurš sakrāja 6 (5+1) punktus. Rezultatīvāks par viņu bija tikai Klāvs Jansons, kuram 7 (4+3) punkti. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raivo Simsons, bet pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Renāts Degins, Endijs Kleistrovs un Kristaps Laugalis. Labākā spēlētāja balvu Ādažu komandā saņēma vārtsargs Edgars Doniņš, kurš sev atvēlētājā laikā atvairīja 13 no 46 metieniem. Pēc šīs uzvaras "Ķekava" ar 32 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 4. vietu, bet FBK SĀC joprojām deviņi punkti un 10, vieta.

JUGLASCIEMS