"NND/RJTC" Rīgā pārspēj "Tartu EMU"

14.01.2023

nnd_2022_kom.jpg

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā 12. uzvaru izcīnījusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas ar tikai vienu vārtu pārsvaru (3:2) pārspēja Igaunijas klubu "Tartu EMU". Rīdzinieču vārtsardze Allana Kolosova atvairīja 22 no 24 igauniešu metieniem.

 

"NND/RJTC" ar "Tartu EMU" tikās jau trešo reizi. Arī abas iepriekšējās spēles notika Latvijā, tajās uzvaras izcīnīja rīdzinieces – 7:2 un 10:1. Trešā mača pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet 26. minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja mājiniece Elīna Dīce (1:0). 30. minūtē Tartu florbolistēm izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu (1:1), bet pēc otrās trešdaļas vadībā ar 2:1 atradās Rīgas komanda, jo 32. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Marta Reke. 42. minūtē Olga Timofejeva panāca jau 3:1. Viešņas nepadevās un atlikušajā laikā izmisīgi centās atspēlēties. 59. minūtē viņām izdevās gūt vārtus, izmantojot savu skaitlisko vairākumu. Latviešu aizsardzība atlikušajā laikā vairs nekļūdījās un "NND/RJTC" varēja svinēt uzvaru ar 3:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Annija Straupe, kura šajā mačā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pēc šīs uzvaras komandai "NND/RJTC" turnīra tabulā ir jau 36 punkti, bet joprojām 2. vieta. "Tartu EMU" ar 15 punktiem atrodas 5. pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS