"Lekringam" rekorduzvara pār komandu "Irlava/Tukums"

07.01.2023

lekrings_m_21.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 16:4 sagrāva turnīra pastarīti "Irlava/Tukums". Uzvarētāju labā 6 (3+3) rezultativitātes punktus guva Katrīna Dārta Kārkliņa.

 

Cēsu "Lekrings" uzņēma komandu "Irlava/Tukums", kuru šosezon reiz jau bija uzvarējusi savā laukumā (10:3). Arī otrajā spēlē jau pirmā perioda laikā cēsnieces ieguva vadību – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Elīna Tauriņa, Jolanta Kļava un Olīvija Jarohoviča. Tikai 27. minūtē, kad laukuma saimnieces bija iemetušas jau sešus golus, pie pirmā vārtu guvumu tika arī irlavnieces – 1:6, rezultatīvais metiens Paulas Zālmanes kontā. Pēc otrās trešdaļas Cēsu komanda atradās vadībā ar 8:3, bet visā spēlē "Lekrings" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 16:4.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 6 (3+3) punktiem bija Katrīna Dārta Kārkliņa. Pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja dvīņumāsas Luīze un Betija Raseicevas, bet pa trim – Elīna Tauriņa, Olīvija Jarohoviča un Sanija Pokkere. 2 (1+1) punkti Jolantas Kļavas kontā, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Egita Megija Traine, kura atvairīja septiņus no 11 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā irlavnieču komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Paula Zālmane, divus golus iemeta Valērija Kurilo, bet par labāko spēlētāju tika atzīta Ieva Pauniņa, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 17 punktu un 4. vieta, bet "Irlava/Tukums" pagaidām bez punktiem un pēdējā vietā.

JUGLASCIEMS