Sieviešu izlase uzvar igaunietes ar 5:0

02.10.2022

izlase_darsa.jpg

Šodien Kocēnu sporta namā divu dienu laikā otro pārbaudes spēli aizvadīja Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola izlases. Arī šodien latvietes uzvarēja ar piecu vārtu starpību, bet igaunietēm neizdevās iemest vismaz goda golu – 5:0. Pusi spēles mūsu izlases vārtus sargāja Dana Gulbe, bet pēc tam viņu nomainīja Kristīne Kirilova.

 

Vakar latvietes uzvarēja igaunietes ar 7:2, bet šodien bija cita spēle, rezultāts tās sākumā neizšķirts – 0:0. Tieši tāds pats tas noturējās pirmās 20 minūtes, bet otrā perioda laikā Latvijas florbolistes izvirzījās vadībā ar 2:0. Pa bumbiņai igauniešu vārtos ieraidīja Luīze Raseiceva un Kate Meldere, bet asistēja abos vārtu guvumos Samanta Bērziņa. Pēdējā periodā mūsu florbolistes panāca jau 5:0, ar vārtu guvumiem izcēlās Emīlija Salaciete, Anna Ankudinova un Zane Darša. 53. minūtē viešņām bija lieliska izdevība gūt vismaz goda vārtus, bet mūsu vārtsardze Kristīne Kirilova neļāva viņām to izdarīt. Pārliecinošu uzvaru ar 5:0 svinēja Latvijas sieviešu izlase.

 

Labākās spēlētājas balvu mūsu izlases sastāvā saņēma aizsardze Samanta Bērziņa, kurai šajā mačā divas rezultatīvas piespēles. Divas piespēles arī Simonas Grāpēnas kontā. Vārtsardze Dana Gulbe atvairīja 15 pretinieču metienus, bet Kristīne Kirilova tika galā ar 18 metieniem.


SF
JUGLASCIEMS