Rīgas "NND/RJTC" pēdējā periodā salauž "Līgatnes" pretestību

25.09.2022

nndrjtc_2022.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm jauno sezonu ar pārliecinošu uzvaru sākusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas šodien viesos spēkojās ar pieredzējušajām "Līgatnes" florbolistēm. Rīdzinieces pamatlaika pēdējās 18 minūtēs guva sešus bezatbildes vārtus un bija pārākas ar 8:3. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (1+3) punktiem bija Karīna Saidova.

 

Spēles starp "Līgatni" un "NND/RJTC" pirmie divi periodi tika aizvadīti sīvā cīņā. 12. minūtē mača rezultātu ar precīzu metienu atklāja rīdziniece Klinta Rovīte (1:0), bet 16. minūtē līgatniete Elīna Drēziņa atjaunoja neizšķirtu – 1:1. 23. minūtē Dārta Derupa vēlreiz vadībā izvirzīja viešņas (2:1), bet mājinieču atbilde sekoja 27. minūtē, kad Gundega Vancāne izmantoja Līgatnes komandas skaitlisko vairākumu – 2:2. Pēdējās trešdaļas sākumā pēc Gundegas Vancānes vārtu guvuma vadībā ar 3:2 izvirzījās "Līgatne". Kā vēlāk izrādījās, tas bija laukuma saimnieču pēdējās vārtu guvums šajā cīņā. Toties viesu komandas labā vēl divus golus iemeta Klinta Rovīte, bet pa vienam – Karīna Saidova, Marta Reķe, Elīna Dīce un Dārta Derupa, nodrošinot "NND/RJTC" uzvaru ar 8:3.

 

Balvu kā labākā spēlētāja uzvarētāju rindās saņēma Karīna Saidova, kura ar 4 (1+3) punktiem bija arī rezultatīvākā. Klinta Rovīte šajā mačā izcēlās ar "hat-trick", divus golus iemeta Dārta Derupa, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Elīna Dīce. Par labāko starp līgatnietēm atzina divu vārtu autori Gundegu Vancāni. "NND/RJTC" pēc šīs uzvaras turnīrā tabulā ar trim punktiem ieņem otro vietu, bet "Līgatne" pagaidām bez punktiem un priekšpēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS