Medaļas un kausus sadalīs Vīriešu 1. līgas klubu komandas

09.04.2022

vilki_4_22.jpg

Šodien Lielvārdes sporta centrā notiks Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas klubu komandu cīņas par godalgotajām vietām. Pulksten 14.00 bronzas medaļas dalīs "FK Valka/IGLU" un "SK Slampe/Zevid", bet pulksten 20.00 laukumā kāps "Ogres Vilki" un "Kuldīga/KNSS", lai cīnītos ne vien par zelta medaļām un čempionu kausu, bet arī par iespēju piedalīties 1. līgas Superfinālā, kas 15. aprīlī norisināsies "Arēnā Rīga". Abas spēles interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

 

"FK Valka/IGLU" regulārajā turnīrā Austrumu divīzijas turnīra tabulā ierindojās 3. vietā. Izslēgšanas spēles valcēnieši sāka ar pusfināla sēriju pret "Kuldīga/KNSS", kurā piekāpās ar 1:3. Valkas komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 38 (25+13) punktiem ir Elviss Ābele, bet vārtsargs Jurģis Gartmanis neitralizējis 81,28% pretinieku metienu.

 

"SK Slampe/Zevid" regulārajā turnīrā Rietumu divīzijā ieņēma tikai 5.vietu. Ceturtdaļfināla sērijā Slampes vienība tikai ar 3:2 pārspēja komandu "Leģions/Grobiņas SC", bet pusfinālā ar 1:3 atzina komandas "Ogres Vilki" pārākumu. Slampenieku uzbrukuma līderis un visas līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 58 (29+29) punktiem ir Andrejs Dāvis Kmetjuks, bet vārtsargs Artūrs Oščepkovs atvairījis 80,58% pretinieku raidījumu.

 

Komanda "Ogres Vilki", kas regulārajā turnīrā Rietumu grupā izcīnīja 2. vietu, ceturtdaļfināla kārtā bija brīva, bet pusfināla sērijā ar 3:1 uzvarēja vienību "SK Slampe/Zevid". Rezultatīvākie starp ogrēniešiem ar 42 punktiem katram ir Toms Rislings un Edgars Birkenfelds, bet vārtsargs Jānis Salcevičs atvairījis 84,76% pretinieku metienu.

 

"Kuldīga/KNSS", kas spēlēja Rietumu divīzijā, regulārajā turnīrā ierindojās tikai 7. vietā. Ceturtdaļfināla sērijā kuldīdznieki ar 3:0 sakāva komandu FK "Madona", bet pusfināla sērijā ar 3:1 bija pārāki par "FK Valka/IGLU". Kuldīgas komandas uzbrukuma līderi ar 39 punktiem katram ir Niklāvs Ērcītis un Rūdolfs Ķīvītis. Kuldīdznieku vārtsargs Mairis Vakermanis ticis galā ar 85,83% pretinieku metienu.

SF
JUGLASCIEMS