"Bauska" nosargā vietu augstākajā sabiedrībā

02.04.2022

bauska_21.jpg

Šodien Rīgā notika ELVI florbola līgas vīriešiem otrā spēle par vietas saglabāšanu ELVI florbola līgā starp galvaspilsētas klubu "RTU/Rockets" un komandu "Bauska", kas Virslīgā spēlējusi kopš pirmās sezonas. Uzvaru ar 8:4 svinēja baušķenieki, kuri sērijā bija pārāki ar 2:0 un arī nākamajā sezonā ar pilnām tiesībām varēs startēt Latvijas augstākās raudzes florbola turnīrā. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 6 (4+2) punktiem bija Everts Janušauskis.

 

Sērijas līdz divām uzvarām pirmā spēle notika pirms nedēļas Bauskā. Tajā pat negaidīti pārliecinošu uzvaru ar 15:3 izcīnīja laukuma saimnieki. Šodien abas komandas tikās "Rimi" Olimpiskajā centrā. Jau pirmā perioda laikā vadībā ar 2:0 izvirzījās "Bauska", abus vārtus guva Everts Janušauskis. Otrās trešdaļas 4. sekundē Pēteris Zeltiņš panāca jau 3:0. Tikai pēc tam savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa laukuma saimnieki – 1:3, 25. minūtē golu iemeta Imants Lastovskis. Pēc otrā perioda viesi atradās vadībā ar 5:2, bet visā spēlē "Bauska" bija pārāka ar 8:4, triumfējot arī sērijā par vietas saglabāšanu Virslīgā – 2:0.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Gatis Ivanāns, kurš atvairīja 18 no 22 metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 6 (4+2) punktiem bija Everts Janušauskis, 4 (2+2) punkti Pēterim Zeltiņam, bet 2 (1+1) punktus savāca Nikita Maksurovs. Par labāko spēlētāju komandā "RTU/Rockets" atzina Tomu Ķeirānu, kuram šajā mačā 4 (1+3) punkti. Divus golus iemeta Imants Lastovskis.

JUGLASCIEMS