Ulbrokieši viesos atspēlējas un pagarinājumā pārspēj komandu "Talsu NSS/Krauzers"

07.01.2022

ulbroka_21_g.jpg

Ārkārtīgi aizraujoša ELVI florbola līgas vīriešiem cīņa šovakar norisinājās Talsos, kur "Talsu NSS/Krauzers" uzņēma komandu "Oxdog Ulbroka LU". Četras minūtes pirms pamatlaika beigām talsenieki vēl atradās vadībā ar 5:3, bet viesi paspēja atspēlēties – 5:5. Papildlaika 6. minūtē uzvaras vārtus komandas "Oxdog Ulbroka LU" labā guva Reinis Rudzītis – 6:5.

 

"Oxdog Ulbroka LU" vakar savā laukumā bezcerīgi zaudēja komandai "Lielvārde/Fat Pipe" (0:4), bet šovakar viesojās pie "Talsu NSS/Krauzers", kas arī savā iepriekšējā mačā atzina tieši lielvārdiešu pārākumu – 7:11. Abu sāncenšu pirmā riņķa mačā, kas 25. septembrī notika Ulbroka, uzvaru ar 5:2 svinēja talsenieki. Atbildes spēles rezultātu jau 4. minūtes sākumā atklāja ulbrokietis Kristers Eglītis (1:0), bet pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo divas sekundes pirms pārtraukuma ar precīzu metienu izcēlās talsenieks Daniels Karlsons. Pēc otrās trešdaļas vienu vārtu pārsvars jau bija laukuma saimniekiem – 3:2. 46. minūtē ulbrokietis Rolands Līdums atjaunoja neizšķirtu (3:3), bet nākamās minūtes laikā pa golam iemeta mājinieki Dilans Kronentāls un Andrejs Šķerbergs, panākot Talsu komandai divu vārtu handikapu – 5:3. Tāds rezultāts noturējās līdz 57. minūtei, bet tad ar 46 sekunžu intervālu pa bumbiņai mājinieku vārtos ieraidīja Jurģis Aizupietis un Emīls Jančevskis – 5:5. Pēc pārdesmit sekundēm Ulbrokas komandai jau bija lieliska iespēja izvirzīties vadībā, bet tās rezultatīvākais spēlētājs Matīss Kristians Morozovs neprata ar soda metienu pārspēt Talsu komandas vārtsargu Kristianu Ralfu Lavendelu – 5:5. Atrisinājums nāca pagarinājuma 6. minūtē kad Emīla Jančevska piespēli komanda "Oxdog Ulbroka LU" uzvaras vārtu guvumā pārvērta Reinis Rudzītis – 6:5. Divi punkti ulbrokiešiem, bet Talsu florbolistiem jāsamierinās ar vienu punktu turnīra tabulā.

 

Trīs ulbrokieši šajā mačā guva pa 2 (1+1) punktiem (Emīls Jančevskis, Rūdis Jermacāns un Jurģis Aizupietis), bet labākā spēlētāja balvu saņēma izšķirošo vārtu autors Reinis Rudzītis. Rezultatīvākie starp talseniekiem bija Andrejs Šķerbergs ar diviem goliem, kā arī Dilans Kronentāls un Daniels Karlsons, kuriem pa 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balva tika Dilanam Kronentālam. Pēc šīs uzvaras "Oxdog Ulbroka LU" nu jau ar 27 punktiem joprojām ieņem 4. vietu, bet Talsu komandai 30 punktu un atkāpšanās uz trešo pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS