Ceturto vietu pusfinālā aizņem Cēsu "Lekrings"

09.06.2021

lekrings_020.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem zināmas visas pusfinālistes. Ceturto vietu pusfinālā aizņēma Cēsu "Lekrings", kas šovakar viesos ar 6:3 pārspēja komandu "Irlava/Avant". Šī spēle izcēlās ar to, ka bija noraidījumiem pārbagāta – abas komandas kopā sapelnīja 53 soda minūtes.

 

Šī ceturtdaļfināla sērija starp "Lekringu" un "Irlavu/Avant" sākās salīdzinoši nesen – tikai pagājušajā svētdienā Cēsīs, kur ne pārāk pārliecinošu uzvaru ar 9:6 svinēja cēsnieki. Ņemot vērā, ka pusfinālā iekļūst komanda, kas pirmā izcīna divus panākumus, tad regulārā turnīra uzvarētājai "Lekrings" jau šovakar bija visas iespējas to izdarīt.

 

Tieši cēsnieki bija tie, kas atklāja šī mača rezultātu, turklāt izdarīja to spēlējot skaitliskajā mazākumā – 7. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Kristers Tiltiņš (1:0). Vēl tajā pašā minūtē irlavnieki tomēr prata realizēt savu skaitlisko vairākumu – 1:1, golu iemeta Kristaps Kazlovskis. Neizšķirts bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās "Lekrings", kas savu pārsvaru prata nosargāt arī pēdējā periodā – 6:3. Cēsu komanda iekļuva pusfinālā, kur to jau gaidīja "Talsu NSS/Krauzers", bet Irlavas florbolistiem sezona beigusies.

 

Labākā spēlētāja balvu irlavnieku rindās saņēma Uldis Purvišķis-Priede, kurš izcēlās ar skaistu vārtu guvumu skaitliskajā mazākumā. Viņa komandas biedram Kristapam Kozlovskim 2 (1+1) punkti. Par labāko starp uzvarētājiem atzina Krišu Treimani, kuram arī viens vārtu guvums, viņa komandas biedri Toms Rīsmanis un Kevins Šmits iemeta pa diviem goliem.

SF
JUGLASCIEMS