Līgas līdere "Ķekavas Bulldogs/NND" uzvar "Līgatni"

08.11.2020

bulldogs_gols_20.jpg

Sesto uzvara septiņās spēlēs guvusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Ķekavas Bulldogs/NND", kas šovakar pretinieču laukumā ar 6:2 pieveica komandu "Līgatne". Uzvarētāju vārtsardze Jana Filipsone atvairīja 27 no 29 pretinieču metieniem.

 

Gan "Līgatne", gan "Ķekavas Bulldogs/NND" pirms savstarpējās spēles bija piedzīvojušas pa vienam zaudējumam. Ķekavietes ar 1:10 bija atzinušas Kocēnu "Rubenes" pārākumu, bet līgatnietes vienīgo zaudējumu cieta, pirmo reizi šajā turnīrā spēkojoties ar "Ķekavas Bulldogs/NND" – 5:9. Arī otro spēli veiksmīgāk uzsāka tieši ķekavietes, kuras jau pirmā perioda laikā pēc Valērijas Stankunas, Andas Lužas un Līgas Vancānes precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 3:0. 25. minūtē pēc Annas Ankudinovas vārtu guvuma rezultāts kļuva jau 4:0. Tikai 32. minūtē, kad ar vārtu guvumu izcēlās Laura Vancāne, savu nulli no rezultātu tablo beidzot nodzēsa ar laukuma saimnieces – 1:4. Pēdējā perioda laikā viešņas panāca pat piecu vārtu pārsvaru – 6:1, pa golam iemeta Līga Vancāne un Anna Mūrniece. Pēdējais vārtu guvums šajā mačā gan piederēja līgatnietēm – minūti pirms spēles beigām ar golu izcēlās Liene Adamane (2:6). Pārliecinošu uzvaru ar 6:2 svinēja "Ķekavas Bulldogs/NND".

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Jana Filipsone, kura tika galā ar 27 no 29 pretinieču metieniem. Viņas komandas biedrene Līga Vancāne guva divus vārtus, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja abas Annas – Mūrniece un Ankudinova. Par labāko starp līgatnietēm atzina Madaru Adamani, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pēc šīs uzvaras "Ķekavas Bulldogs/NND" ar 18 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas galvgalī. Komandai "Līgatne" deviņi punkti un joprojām trešā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS