"Pārgauja" savā laukumā sakauj "RTU/Rockets"

06.11.2020

pargauja_visi_020.jpg

Viena no divām šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm notika Stalbē, kur vietēja SK "Pārgauja", tiekoties ar Rīgas "RTU/Rockets", pēc nepārliecinoši aizvadīta pirmā perioda (1:2) spēja saņemties un triumfēt ar 10:3. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar četrām piespēlēm bija Olafs Zvīnis.

 

Komanda "Pārgauja" pirms šīvakara spēles bija izcīnījusi divas uzvaras, bet rīdzinieki, būdami šī turnīra debitanti, savu pirmo panākumu Virslīgā guva iepriekšējā mačā, kad viesos pēcspēles metienos ar 5:4 pārspēja "Bausku". Arī spēli Stalbē veiksmīgāk sāka tieši "RTU/Rockets", kuras labā pirmos vārtus jau 4. minūtē guva Rainers Miķelsons (1:0). 13. minūtē stalbietis Gvido Lauga atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās viesi, kuru rindās ar vārtu guvumu izcēlās Rendijs Gulbis. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki guva piecus bezatbildes vārtus, iegūstot izšķirošu pārsvaru (6:2), bet visā spēlē SK "Pārgauja" guva panākumu ar 10:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās ieguva divu vārtu autors Kristaps Krujelis, pa diviem rezultativitātes punktiem arī viņa komandas biedriem Mārtiņam Šķesterim, Laurim Ābolam, Emīlam Eglītim un Artūram Jurševskim. Mārtiņš Muižnieks sakrāja 3 (2+1) punktus, bet rezultatīvākais ar četrām piespēlēm bija Olafs Zvīnis. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Artūru Jansonu, kurš ar rezultativitāti šajā mačā gan neizcēlās. Pēc šīs uzvaras SK "Pārgauja" ar desmit punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 7. vietu, bet rīdziniekiem joprojām tikai divi punkti un priekšpēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS