Līdz 10.augustam turpināsies pieteikšanās "Latvian Open 2020"

05.08.2020

lo2020.jpg

No 19. līdz 23. augustam Valmierā un Kocēnos jau četrpadsmito reizi norisināsies starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open". Komandu pieteikumi šī gada turnīram tiks pieņemti līdz 10. augustam.

 

"Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts arī Starptautiskās Florbola federācijas (IIF) vasaras elites turnīru sarakstā. Visas turnīra spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši, florbola cīņas norisināsies uz trim standarta izmēra laukumiem, kas būs aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu. Sacensības notiks atbilstoši IFF apstiprinātajiem florbola spēles noteikumiem. Spēles laiks vīriešu TOP grupā - 3x20 minūtes (efektīvais laiks), bet pārējās grupās 2x15 minūtes (efektīvais laiks).

 

Komandas sacentīsies vienā grupā sievietēm (ELITE) un četrās vīriešiem (TOP, ELITE, OPEN 1, OPEN 2).

 

Par uzvaru vīriešu TOP grupā cīnīsies viena no Somijas vadošajām komandām "Esport Oilers", viņu tautieši "SaiPa", kā arī Latvijas vīriešu un Latvijas U19 junioru izlašu kandidātu sastāvi.

 

Pārējās grupās dalības pieteikumu pieņemšana vēl turpinās, bet līdz 4. augustam reģistrējušās bija 19 vienības.

 

Turnīra ietvaros norisināsies arī vairāki izglītojoši pasākumi ar starptautiski atzītu lektoru dalību - 19.-20. augustā treneru seminārs, 21. augustā jauno tiesnešu seminārs un seminārs "Sporta klubu komunikācija sociālajos tīklos", bet 22. augustā tiesnešu pirmssezonas seminārs.

 

Turnīru organizē biedrība "Latvijas Florbola savienība" un biedrība "Florbola centrs" sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, Kocēnu novada pašvaldību un Vidzemes Olimpisko centru.

 

Turnīra nolikums un plašāka informācija atrodama www.latvianopen.com.

SF
JUGLASCIEMS